Bucatarii REFLEXA

Reflexa

PREGO va prezinta bucatarii REFLEXA – bucatarie moderna si functionala, in culori luminoase si moderne, suprafete lucioase, si – din nou – cu cele mai bune mecanisme pentru functionalitatea perfecta in bucatarie. Modelul ofera o paleta bogata de culori si solutii pentru mobilier si combinatii armonioase de suprafete lacuite lucioase cu decoruri de lemn si o mare varietate in selectia de module pentru o bucatarie tip bar cu insula sau peninsula. Uitati-va la  ideile noastre si propunerile pentru mobilarea camerelor si combinatiile de culori, decori, manere.

Tur  virtual

Galerie

GALERIE FOTO BUCATARII REFLEXA
Mobila pentru incaperi 40 mp.
Mobila pentru incaperi 30 mp.
Mobila pentru incaperi 20 mp.

Usi si manere

Usi si sertare bucatarii Reflexa
Sticla vitrine bucatarii Reflexa
Modele manere bucatarii Reflexa

MDF-ul este un material lemnos presat de densitate medie – este potrivit pentru fronturi de bucatarie. Are o structura fibroasa fina si omogena. Suprafata neteda, de rezistenta mare si prelucrabilitate perfecta atat la suprafata cat si la muchii ofera conditii pentru tratamente foarte eficiente in fabricarea mobilierului. Rezistent la sarcini mari si umiditate crescuta, se foloseste pentru producerea fronturilor mobilei de bucatarie sau ca elemente decorative. Prin folosirea MDF-ului chiar numai pentru fronturi, mai ales la mobilierul de bucatarie, este benefica, pentru ca aceasta este cel mai mult utilizata, in conditii de cele mai multe ori de umezeala sau caldura.

MDF lacuit – cu siguranta ati vazut bucatarii stralucitoare si luxoase cu efecte si culori moderne. Acesta este MDF-ul lacuit, cu vopsele speciale poliuretan. Acestea sigileaza MDF-ul si confera astfel o rezistenta la umezeala mai mare, desi arata ca o suprafata usor fragila. Suprafetele sunt usor de intretinut, dar nu trebuie curatate cu matriale si solutii abrezive.

Manerul este un detaliu foarte important pentru finisarea finala a bucatariei atat vizual cat si pentru confortul dumneavoastra in utilizare. Asa cum cerecelul este o finalizare pentru stilul vestimentar ales, la fel si colectia de manere, alese de design-eri PREGO, pune ultima trasatura la designul mobilierului de bucatarie.

Culori

Culori usi bucatarii Reflexa
Culori corpuri bucatarii Reflexa
Culori blat de lucru bucatarii Reflexa

Designerii PREGO selectioneaza atent decorurile pentru bucatarii, pe care le puteti combina cu succes cu nuante moderne de usi lacuite. Varietatea de decoruri de lemn pe care vi le oferim, evidentiaza  culorile stralucitoare si frumoase folosite pentru fronturile lucioase ale mobilei de bucatarie. Farmecul acestor combinatii consta in unicitatea lor. Cu selectia noastra de culori ne straduim sa usuram alegerea dumneavoastra. Dar daca aveti alte preferinte puteti sa alegeti din toate culorile disponibile si modelele de care dispunem.

Date tehnice

CORPURI PENTRU MODULE DE BUCATARIE

Corpul modulelor de bucatarie - sunt realizate din pal de 18mm, melaminat bilateral si cu un continut de formaldehida scazut ( clasaE1*). Detalii cu privire la corpul de mobilier - sunt cantuite cu ABS** cant cu grosime 0.5mm si 0.8mm.

Rafturi pentru dulapuri de bucatarie - placi de 18mm. alcatuit din material lemnos aglomerat cu rasine, obtinut prin presare si malaminat bilateral, si un continut de formaldehida scazut ( clasaE1*) cu ABS** cant cu grosime 0.8mm. pe muchia din fata.

Panou din spate - HDF placa 3mm. cu acoperire alba unilaterala.

Culori pentru corpuri de bucatarie - detaliile corpului sunt cu melaminat bilateral cu variatie de culori.

*Clasa E1- in trecutul recent placile din lemn difuzau formaldehida libera in cantitati nocive pentru sanatate umana. Azi placile se produc din lemn, clasa E1, in care continutul de formaldehida este la un nivel sigur pentru sanatatea umana. Clasa de placi E2 emite cantitate mari de formaldehida libera si sunt utilizate cu un strat suplimentar. Cele mai periculoase sunt placile din clasa de lemn E3, care sunt scoase din productie in multe tari.

**Cant ABS - produs in conditii de siguranta pentru sanatate si mediu, care extinde durata de viata a mobilei, in timp ce completeaza aspectul estetic.

FATADE PENTRU CORPURI DE BUCATARIE

Usi si fete de sertare pentru dulapuri de bucatarie - realizate din placa laminata din MDF 18mm, lacuite unilateral in diverse culori. Usile si fronturile de sertare au muchiile din fata rotunjite cu raza de 2mm.

Usi vitrine cu rama pentru dulapuri de bucatarie - realizate din placa laminata din MDF 18mm, lacuite unilateral  diverse culori si sticla de 4mm, in diverse variatie de modele de transparenta si culori. Usile vitrina cu rama sunt rotunjite cu raza de 2mm pe muchiile din fata.

Usi vitrine cu rama din aluminiu pentru dulapuri de bucatarie - rama asamblata din profil de aluminiu 50x21mm cu sticla 4mm, in diverse variante de modele, transparenta si culori. Usile si sertarele din vitrina cu rama de aluminiu sunt echipate de maner- profil din aluminiu, care da un sentiment de integritate detaliului de fatada.

SERTARE PENTRU CORPURILE DE BAZA PENTRU BUCATARIE

Sertare tip TANDEMBOX pentru dulapuri de bucatarie - seratrele au adancime de 500mm, cu laterale din metal, baza si spate din placi cu gorsime 16mm. Se extrag cu ajutorul unor glisiere cu extragere maxima, si sunt rezistente la o greutate mare (pana la 30 kg) chiar si in modernele sertare late pentru bucatarii, si asigura o miscare lina pe intreaga durata de viata a mobiliei de bucatarie. Mecanismele sunt cu BLUEMOTION, sistem pentru inchidere lina si silentioasa, rezultatul- va veti simti confortabil lucrand in bucatarie. Detaliile fronturilor de sertare de mica adancime au posibilitate de reglare orizontala si verticala la montaj, care sa permita re-ajustare dupa utilizare prelungita si fatada de bucatarie arata din nou perfect aliniata si perfecta.

Sertarele tip METABOX pentru dulapuri de bucatarie - serarele au adancime 500mm, laterale din metal, baza si spate din placi cu grosime 16mm. Se extrag cu  ajutorul unor glisiere cu extragere partiala, si sunt rezistente la o greutate mare (pana la 25 kg). Mecanismul pentru sertare tip METABOX permite scaderea pretului mobilei de bucatarie.

MECANISME PENTRU USI CU RIDICARE – RAND SUPERIOR

Mecanisme prentru usi cu ridicare pentru dulapuri de bucatarie - pentru pliere perfecta - usor si silentios, pentru randul superior al bucatariei. Chiar si usile late se deschid usor si fara efort, si datorita sistemul BLUEMOTION integrat se inchid lin si silentois. Oprirea nesacadata (lina) permite oprirea usii in orice pozitie dorita - veti fi incantati de marele confort de lucru in bucataria dvs. Mecanismele de ridicare pentru dulapurile din randul superior se caracterizeaza printr-un design simplu si elegant, de inalta calitate si stabilitate in intreaga durata de viata a mobilei de bucatarie. Trei moduri diferite de deschidere ofera numeroase oportunitati noi de aplicare si design, astfel incat sa puteti gasi solutia cea mai potrivita pentru deschiderea dulapurilor randului superior de bucatarie. Deoarece usile se deschid in sus, ele ofera vizibilitate excelenta in interiorul dulapului. Aceasta garanteaza accesul confortabil si ergonomic catre lucrurile depozitate acolo. Cei care folosesc mobila nu sunt restrictionati in miscarile lor si pastreaza pozitia libera a capului si membrelor.

Mecanismele de ridicare pliabila - sunt ideale pentru dilapuri mai inalte, pentru rand superior, deoarece manerul ramane accesabil in orice pozitie din traiectoria de miscare a usii.

Mecanismul pivotant pentru usi ridicabile - optime pentru o singura usa  de suprafata mare. Datorita miscarii rotative este necesar spatiu minim deasupra dulapului si permite folosirea plafoanelor suplimentare sau corniselor.

Mecanismele pentru usi cu ridicare - solutia ideala pentru dulapuri de rand suparior de inaltimi limitate, cu aplicare si la dulapuri inalte deasupra frigiderului.

BLAT DE LUCRU SI PANOU DE PERETE

Blat de lucru -  placa  alcatuita din material lemnos aglomerat cu rasini, cu grosime de 38mm, rezistent la sarcini mari, melaminat, profilat la marginea frontala si variat in decoruri. Cantuit cu ABS* cu grosime 1,5mm.

Panou de perete pentru blat de lucru - placa  alcatuita din material lemnos aglomerat cu rasina, cu grosime de 10mm si 15mm, rezistent la sarcini mari, melaminat si variat in decoruri. Cantuit cu ABS* cu grosime 1,5mm.

*Cant ABS - produs in conditii de siguranta pentru sanatate si mediu, care extinde durata de viata a mobilei, in timp ce completeaza aspectul estetic.

ACCESORI PENTRU MOBILA DE BUCATARIE

Plinta - placa alcatuita din material lemnos aglomerat cu rasine, obtinut prin presare si melaminat bilateral cu continut de formaldehida scazut (clasa E1), inaltimea plintei este de 100mm sau 150mm, cu profil plastic pentru protectie pe latura de jos.

Rafturi 18mm - placi de 18mm, alcatuite din material lemnos aglomerat cu rasine, obtinut prin presare si malaminat bilateral, si continut de formaldehida scazut ( clasaE1*) cu ABS** cu grosime 2mm. Se monteaza cu ajtorul unor suporturi decorative.

Rafturi 50mm - combinatie de placi  usoare 50mm melaminat bilateral si continut de formaldehida scazut (clasa E1). Cantuit cu ABS* cu grosime 2mm. Se monteaza cu ajutorul unori suporti suplimentari ascunsi.

Raft de aluminiu cu lumini - constructia asamblata din profil de aluminiu si sticla, cu iluminare fluorescenta.

Rafturi din sticla - sticla de 10mm. Se monteaza cu ajutorul unor suporti suplimentari.

COMPONENTE PENTRU DULAPURI DE BUCATARIE

Balamale - componente metalice placate cu nichel galvanizat, cu sistem suplimentar BLUEMOTION pentru inchidere lina si silentioasa.

Mecanisme de extragere - cosuri metalice vopsite electrostatic sau cromate.

Separatoare pentru farfurii / pahare - support pentru farfurii si pahare din metal, cromate.

Picioare - din plastic, cu inaltime reglabila de la 100mm pana la 150mm.

Manere - diverse modele, materiale, finisaje si culori, cu varietate de dimensiuni.

Tehnologii

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.